Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Detergent lichid 100% natural Bio Glanz
Brand
Universal, Calcar si Geamuri
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Dupa cum stiti, in ultimii ani cerintele referitoare la utilizarea substantelor de curatare au devenit din ce in ce mai stricte. De aceea Bio Glanz se axeaza din ce in ce mai mult pe producerea de detergenti biodegradabili.

Managementul Bio Glanz contribuie in mod consecvent, prin produsele noastre si prin actiunile si comportamentul nostru de zi cu zi, la constientizarea a tot mai multi oameni cu privire la gravele deteriorari de mediu la care acestia contribuie, determinandu-i sa nu mai consume niciodata, nici acasa si nici in activitatea industriala, produse de curatare agresive si care dauneaza mediului. Acesta este telul nostru. Pentru aceasta, noi, echipa Bio Glanz, am dezvoltat produse de curatare de uz gospodaresc si industrial care protejeaza si care, prin elementele din compozitia lor, au capacitatea de a se degrada biologic rapid si usor. in plus, toate produsele noastre nu ataca pielea si contin substante de spalare active (tenside) provenite din materii prime regenerabile.

Produsele sunt integral biodegradabile, ele dizolva si indeparteaza hidrocarburile din diferitele zone cu probleme, nefiind substante care sa impuna probleme la utilizare, fapt confirmat si de catre Institutul de certificare Fresenius si de catre Institutul Bregau din Bremen.

Deoarece dorim sa cream un viitor in care mediul inconjurator este respectat, curatam murdaria pe cale naturala.
Din Gura in Gura